Політичний аналітик Юрій Подоляка в ефірі програми “Культ Особистості” з Русланом Бізяєвим розповів, якими будуть вибори в Державну Думу Росії в цьому році.

"Ні Шойгу, ні Лавров не підуть в Державну Думу. Вони на своїх місцях. Скільки років вони керують своїми міністерствами, ми розуміємо, що це ті люди, яких Путін знає, що це їх місце, і ніякого іншого місця їм не треба. Тим більше, що по суті Державна Дума Росії, коли там є "Єдина Росія" усередині, що є ядром, вона підконтрольна повністю, і від неї особливо нічого не залежить", - сказав Юрій Подоляка.

Він зазначив, що Володимир Путін двічі влітку їздив в тайгу, щоб таємно вести там переговори.

"Сьогодні ходять наполегливі чутки в Москві, що після виборів до Державної Думи буде серйозна перетряска всіх силових структур. Після чого Росія почне дійсно рухатися до головної події свого десятиліття, це вибори 2024 року. Взагалі вся та компанія, яка сьогодні є, вона є репетицією як опозиційних партій, так і партій влади. Головна сутичка буде у 2024 році", - додав Подоляка.

За його словами, також не виключена поява політичної сили "Нові люди".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Головною інтригою цих виборів є, потрапить партія “Нові люди” до складу Держдуми окремим списком, або ні", - підкреслив аналітик.

Як повідомляв Знай.ua, Бортник запропонував максимально зблизити президентські і парламентські дострокові вибори.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Томенко заявив, що Шмигаль вигідний владі, тому його не готові поміняти.