Представники Національного Корпусу на своєму офіційному сайті повідомили, що у суботу, 18-го вересня відбулась акція протесту проти репресій у Черкасах, у ході якої було вирішено, що репресований Дмитро Кухарчук буде балотуватися до Верховної Ради на довиборах.

«Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький під час свого виступу сказав, що справжні злодії та колаборанти перебувають на волі, а те, що зараз відбувається з ветеранами, є повним свавіллям і тотальною несправедливістю», - зазначено у публікації.

Також повідомляється, що представник Черкаського осередку Нацкорпусу та кандидат в народні депутати Ігор Зайчук під час акції заявив про відмову балотуватись до Верховної Ради на користь Дмитра Кухарчука.

«Я, як бойовий побратим Дмитра Кухарчука, раніше я мав наміри йти на довибори по 197-му округу, але я хочу підтримати Дмитра, аби саме він йшов на вибори. Адже саме він має більше морального права на це. Він уособлює в собі всіх в’язнів режиму і я бажаю йому тільки перемоги», - заявив Ігор Зайчук.,

Результати соціології на довибори у ВР з Черкащини
Результати соціології на довибори у ВР з Черкащини

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними соціальних досліджень громадської організації «Національний моніторинг», Дмитро Кухарчук, який буде балотуватись до Верховної Ради по 197 округу, має 5% підтримки, що означає непогану перспективу на довиборах.

Як повідомляв Знай.ua, Білецький розповів про ізраїльський досвід мілітаризованої нації.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус заявив, що провокація в Сєверодонецьку насправді є фейковим шоу.