Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький виступив на акції протесту у Черкасах проти політичних репресій. У своєму виступі очільник Нацкорпусу підтримав ув’язнених через репресії представників Національного Корпусу.

«Усі ми чудово розуміємо, що те, що відбувається з нашими братами Дмитром (Кухарчуком, - Ред.) та Олегом (Довбишем, - Ред.), це безумовно беззаконня, і те, що відбувається у Черкасах, Києві, де пробували судити за надпис «Зеля щось там» людей по кримінальній справі», - заявив Білецький.

На думку націоналіста, це не справедливо, коли представники 5-ої колони перебувають під домашніми арештами у чудових умовах або депутати після смертельних ДТП перебувають на свободі, а патріоти та ветерани вимушені через репресії перебувати у в’язницях та СІЗО.

«Ми тут стоїмо не просто за хлопців, які потрапили під каток нової клоунської Білорусі, яку тут пробують влаштувати. Згадаємо, за що саме потрапили хлопці під цей каток. А потрапили вони за те, що у них була принципова позиція не згоди з тим, що відбувається з Україною на фронті: з політикою невідкриття вогню у відповідь, капітулянтства, «формулою Штайнмаєра», - підкреслив Білецький.

Націоналіст заявив, що ми повинні бути готові боротися за Україну, за кожного українця й кожний метр нашої землі. За словами Білецького, ув’язнені Кухарчук та Довбиш робили це на Майдані, на фронті і роблять це зараз.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Побратимів витягнемо, Україну не здамо, не капітулюємо!», - заявив Білецький.

Як повідомляв Знай.ua, Білецький розповів про ізраїльський досвід мілітаризованої нації.

Також Знай.ua повідомляв, що Нацкорпус заявив, що провокація в Сєверодонецьку насправді є фейковим шоу.