Журналістка Любов Завальнюк у програмі «Суть подій» для каналу Знай.ua розповіла, яких змін в погоді і атмосферному тиску очікувати українцям у другій половині вересня.

Вона зазначила, що бабине літо добігає кінця, і осінь вступає у свої права – погода починає підносити сюрпризи, і для багатьох вони будуть вельми неприємними. Також журналістка додала, що зміниться атмосферний тиск.

«За словами народного синоптика, 2021 – це рік під керуванням Сатурна, який і задає погоду. Якщо ви ще не зібрали врожай на городі, рекомендуємо зробити це в суботу та неділю, оскільки це будуть останні теплі вихідні в цьому місяці», - говорить Завальнюк.

Журналістка додала, що у вересні ще були теплі дні – на початку першого місяця осені було дуже жарко вдень і відчувалося дихання осені вночі.

«Однак наприкінці вересня в Україну прийде холодна погода, яка збережеться і в жовтні. Більш того, за прогнозом народного синоптика, в середині жовтня очікуються і перші заморозки, а в листопаді вже випаде сніг і вдарить мороз», - заявила Завальнюк.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Відносно погоди вона розповіла, що 19-23 числа буде сухо, 24-25 - дощі, 26 вересня і до кінця місяця буде похмуро і холодно. За словами журналістки, температура повітря до неділі вдень ​​буде вище 20 градусів по всій території України, але з понеділка нас очікує похолодання, і температура опуститься нижче 15 градусів вдень. Відповідно, зазначила Завальнюк, вночі температура повітря буде від 5 до 10 градусів тепла.

Раніше для Знай.ua Росс розповідав, що якщо цієї осені буде новий Майдан, то перевибори парламенту дуже ймовірні.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, хто міг би скласти конкуренцію Володимиру Зеленському.