Астролог Влад Росс в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, хто міг би скласти конкуренцію Володимиру Зеленському.

"На даний момент у нього конкурентів немає. Але вони можуть несподівано з'явитися. Дострокових президентських виборів я йому не раджу ні в якому разі. Хоча його, я знаю, дуже багато вмовляють. Що прямо зараз зроби. Особливо якщо вийти до другого туру з представником сходу. З тим же Бойко. Розігрується варіант, що до другого туру виходить він з Бойком або з Порошенком, і того і іншого він обіграє", - сказав Влад Росс.

За його словами, велике значення мають прізвища політиків. Так, зокрема, прем’єр-міністр Денис Шмигаль має прізвище, яке означає сякати носа.

"Прізвище Зеленський — все повинно дати паростки. Зазеленіти. Тобто, Зеленський посланий Україні не для того, щоб прямо всі відразу стали багатими, а щоб пустити паростки. Щоб пробити грунт", - додав Росс.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв зазначив, що Шмигаля змінять, але змінять в той момент, коли це буде вигідно всім.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бала розповів, як зупинити початок політичної кризи в Україні.