У новому випуску програми «Суть подій» з журналісткою Любов'ю Завальнюк астролог Влад Росс розповів про ретроградний Меркурій і його вплив.

«Меркурій - це перша планета від Сонця, це бог торгівлі, комерції, зв'язків, контактів і транспорту. В астрології завжди ключовим поняттям вважаються з ним комерційні угоди. Підписання документів, складання заповіту, покупка автомобіля, особливо нового, категорично забороняються на ретроградний Меркурій з 27 вересня по 18 жовтня. Але цікава ситуація: все, що стосується вторинної сировини, вторинного продукту, якісь повернення – з цим навпаки все сприятливо», - розповів він.

Росс сказав, що якщо ви посварилися з дружиною, то на ретроградний Меркурій можете відновити свої відносини. На ретроградний Меркурій найкраще брати кредити, вважає він, тому що потім банк може тобі його переоформити або скинути якісь відсотки. Але ні в якому разі не можна підписувати на ретроградний Меркурій договори пов'язані з купівлею нерухомості, підкреслив він, потім можуть переоформляти вам ці документи.

«А ось реструктуризацію боргу якраз на ретроградний Меркурій зробити дуже добре. Коли ретроградний Меркурій вступає у свою силу в найнижчу сонячну активність, завжди відбуваються фінансові кризи, а низька сонячна активність має циклічність 1 раз в 11 років. Чорний понеділок 1987 був якраз в жовтні на ретроградний Меркурій при низькій сонячній активності. Але якщо зараз криза і відбудеться, то вона настане в Нью-Йорку на фондових біржах, а нас може зачепити потім. Але зараз криза може початися і зі східних країн», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства: "Ніхто не вірив".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.