Громадський діяч Маргарита Січкар у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» розповіла, якими мають бути сучасні вчителі.

«Вчителі ще старої формації. Новим дітям, які в цифрових технологіях, потрібні не вчителі, їм потрібні наставники, ментори. Їм потрібні ті, хто буде їм давати якісь навички. Лідери думок, авторитети... Вчитель – носій знань? Поставте прочерк! Google в допомогу! Дитина більше знає, ніж вчитель – і це факт. Вчитель має бути проєктним менеджером», - каже Січкар.

На її думку, сучасний вчитель має володіти харизмою, акторською майстерністю і ораторським мистецтвом.

«Тому що вчитель – це оратор. Він виходить і він мовить, і його діти повинні слухати. І говорити він повинен цікаво», - сказала вона.

Громадський діяч сподівається, що бізнес-спільноти скоро створять в Україні школи з такими вчителями, яких потребують сучасні діти. Також Січкар додала, що в українських бізнесменів вже є ідея інвестувати в освіту.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Насправді освіта завжди буде головною визначальною ланкою в розвитку нації», - підкреслила гість програми.

Як повідомляв Знай.uа, Суслова розповіла, як українське суспільство сприймає тему гендерної рівності.

Також Знай.uа писав, що Мірзоян розповів, що визначає успішність і професіоналізм в будь-якій сфері.