Депутат VIII скликання Ірина Суслова у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди» пояснила, чому в суспільстві необхідно дотримуватися гендерного балансу.

«Якщо не буде балансу, то не буде нормальної сім'ї», - каже експерт.

На її думку, наша держава розвивалася б по-іншому, якби чоловіки і жінки займали своє місце і могли б реалізовувати свій потенціал.

«Тому що жінка взяла б свою нішу, якою вона займається. Так, бувають винятки. Буває і енергетика, і тверді побутові відходи, і розвиток інфраструктури, і економіка. Але переважно це питання, які стосуються соціальної політики, медицини, освіти, безпеки – не з точки зору реформи правоохоронних органів, а з точки зору навіть вуличної безпеки», - сказала Суслова.

Вона зазначила, що суспільство не завжди добре реагує на тему гендерної рівності.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Одне сприймає, що це тільки про ЛГБТ, а інше сприймає, що це просто об'єднання якихось незрозумілих жінок, які говорять, що всі мужики – козли. Це не так! Це просто про рівний доступ і рівні можливості жінок і чоловіків і про можливості для самореалізації», - стверджує ексдепутат.

Суслова підкреслила, що ключове завдання держави – створити умови, за яких кожна людина, незалежно від статі, раси, релігії, політичних переконань, могла б реалізувати себе.

Як повідомляв Знай.uа, Греба розповів, чи потрібно школярам читати про ЛГБТ.

Також Знай.uа писав, що Павловський заявив, що жінки отримують на 30% меншу пенсію.