29 вересня 2021 року о 18:00 у Києві відбудеться презентація виставки закарпатської художниці Ангеліни Гафинець «Під іншим кутом».

«Художниця демонструє підхід до натюрморту у новій колористично-площинній, мистецько-образній системі. За словами мисткині, вона пише не натюрморти, а ілюзію натюрмортів. На полотнах Ангеліни Гафинець матеріальним є колір, а не реалістична субстанція. Вона любить експериментувати, шукає себе у нових стилях та засобах живописного мовлення. Живопис художниці стриманий у колористичній палітрі, написаний пастозними мазками», - зазначено у пресрелізі.

Ангеліна Гафинець є представницею закарпатської школи живопису, на яку рівняються інші митці, а її твори скупляють колекціонери, тому що її картини не знецінюються.

Ангеліна Гафинець
Ангеліна Гафинець

«На полотнах основну увагу приділяє об’єкту зображення. Серед жанрів полюбляє натюрморти і портрети, особливо жіночі, бо для художниці важливо показати душу, емоції, почуття. Молода художниця наразі не займається пленерним живописом, тому серед її доробку немає пейзажів», - сказано у пресрелізі

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Виставка відбуватиметься з 1 по 18 жовтня 2021 року.

Адреса виставки: МВЦ сучасного мистецтва, Київ, вул. Б. Хмельницького, 7.

Вхід на виставку здійснюватиметься за квитками.

Як повідомляв Знай.ua, активісти під судом влаштували виставку фотографій графіті у протест проти влади.

Також Знай.ua повідомляв, що хлопчик з обкладинки Nevermind подав до суду на Nirvana.