У програмі «Романенко. Бесіди» український правник, громадський діяч Геннадій Друзенко прокоментував закон про деолігархізацію, а також припустив, якими можуть бути наслідки і відповідь зі сторони олігархів.

Правник прокоментував закон про боротьбу з олігархами, який напередодні був прийнятий Верховною Радою.

«За бажанням знов здати олігархів, посадити їх на гачок ручного закону про боротьбу з олігархами, який ухвалили... З одного боку, закон викликає сміх, оскільки олігархічні групи радо дали голоси», - заявив Друзенко.

З іншого боку, на думку правника, цей закон можна розглядати як запрошення до гри. Олігархічні кола він порівняв із серпентарієм.

«Вони думають: «Ми того відсунемо, а от я не потраплю, я домовлюсь». З іншого боку, ці люди не люблять бути на гачку. Вони олігархами стали за Кучми, вони вже пережили Ющенка, Януковича, Порошенка...», - сказав Друзенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що у ситуації, яка склалась, можлива така гра, що владу починуть кидати на «центрифугу», яка може крутити на виніс.

Раніше Знай.uа писав, що Володимир Зеленський прокоментував напад на Сергія Шефіра:"відповідь буде сильною". Президент відреагував на даний інцидент.

Також Знай.ua писав про те, що Якубін розповів про початок нового політичного сезону в Україні.