Літо закінчилося – і в Україні настав новий політичний сезон. Хто з політиків уже встиг включитися в нього? Про це у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» розповідає політолог Олексій Якубін.

«Навіть влітку в українській політиці не було мертвого сезону. Зараз в ній просто тривають ті процеси, які йшли й до цього. В цей момент найбільшу політичну активність проявляють Порошенко і Разумков. Спікер парламенту останнім часом активно висловлюється, досить жорстко критикує Олексія Данілова. Раніше такого не було. Якщо це розглядати як політичну стратегію, то вона виглядає досить цікавою. А ось навколо Кабінету міністрів я спостерігаю затишшя. Втім, це затишшя перед бурею», - каже політолог.

Він також торкнувся теми боротьби з олігархами, яку ініціював Володимир Зеленський.

«Якщо антиолігархічний законопроєкт провалиться у Верховній Раді, то президенту потрібно буде це якось пояснювати. Якщо ти почав цей процес, то повинен довести його до кінця. У провалі можуть звинуватити керівництво парламенту або ще когось. Але все одно це буде виглядати дивно: представники партії президента проігнорували його ініціативу», - припускає Олексій Якубін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він прокоментував кадрові перестановки в керівництві ряду відомств.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Якубіна, Росії зараз невигідно нарощувати конфлікт з Україною на Донбасі.