Економічний експерт Валерій Клочок в ефірі програми “Суть подій” з Любов’ю Завальнюк розповів, чому секонд-хенд є одним із найприбутковіших бізнесів в Україні.

“Якось мало про це говорять, наприклад, мої спілкування з колегами, які займаються бізнесом, то відзначають, що вже впродовж практично всіх років незалежності секонд-хенд — один із найприбутковіших бізнесів в Україні. Дійсно, маржа дуже висока, попит дуже високий. І те, що українці живуть вкрай бідно — це є показником того, що Україна є фактично майданчиком звозу всіх товарів вторинного вжитку”, - сказав Валерій Клочок.

Він зазначив, що Україна не змогла, чи не захотіла, побудувати іншу економічну модель.

“Яка б сприяла тому, щоб ми купували речі не лише в секонд-хенді. Нехай будуть вони, але треба, щоб доступніші товари були. Тим паче, з моїх спостережень, за кордоном сегмент магазинів або виробництв для товарів широкого вжитку дешевий. Він зростає. Але навіть за таких умов не заходить в Україну”, - додав Клочок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рохов заявив, що насправді епоха бідності в нашій країні не пройшла.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що жовтень зустріне українців шаленими цінами на опалення: "Початок епохи злиднів".