Експерт з питань безпеки Володимир Мулик в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською розповів, що напад на першого помічника президента України Сергія Шефіра не є постановкою.

"Це великий сум політичних інтриг, історій, а під ними просто економічний інтерес. Звичайний економічний інтерес... Я далекий від думки, що ось це така суперпостановка. Тому що якщо вам все відразу зрозуміло — ось тут потрібно задуматися, що це постановка. А тут у нас море нестиковок. Якийсь водій діставав з броньованого Audi плиту, тому що він міняв склопідйомники", - сказав Володимир Мулик.

Він зазначив, що пропрацював в охороні вищих посадових осіб країни 20 років, і може стверджувати, що жоден водій ніколи не полізе сам ремонтувати броньований автомобіль.

"Знову ж таки, стрілянина, і так далі. Ці нестиковки про те, що море куль потрапило, хтось ляпнув, що поодинокими стріляли. З глузду з'їхали? Це що, 15 кулеметників лежало, одиночними стріляли? В машину, яка рухається по шосе. А по безпеці — не нижче 120 км на годину", - додав Мулик.

За його словами, він не бачить постановки в цьому нападі, але бачить дилетантизм в розслідуванні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Виконавця, а, тим більше, замовника, не буде встановлено. З позиції самого Шефіра, не бачу передумов для того, щоб влаштовувати на себе таку справу. Була ж божевільна можливість вбити водія... Тут найбільше проглядається ситуація в тому, що створили прецедент сили, які не хотіли стріляти по Зеленському, по адміністрації президента, а хотіли спровокувати загострення соціальних пристрастей", - підкреслив експерт.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що замах на Шефіра — це кримінальні “розборки”.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Друзенко відзначив про суспільну реакцію на замах на Шефіра, що це великий привід задуматися.