Музиканти з групи «Авіатор» у програмі «Карабас.LIVE» поділилися курйозними випадками, які бували під час їхніх виступів. Зокрема, Дмитро Тодорюк зізнався, що інколи від хвилювання забуває текст пісні.

«Концерти всі відповідальні, але є такі, на які ти сам себе накручуєш: «Ой, блін, там же хтось сидить!». Чи це дуже важлива зйомка. Тоді ти себе накручуєш і думаєш: «Боже, як починається мій куплет?». І реально в тебе все падає, і ти такий: «Урмл, др, др, березами…».

Була найцікавіша, за його словами, хохма, на восьме березня.

«Три концерти на день у різних містах. О 14.00 у Києві, о 18.00 в Одесі і о другій ночі у Запоріжжі в клубі. І ми вже реально на цей концерт без чека, нас якось доставили до Запоріжжя з Одеси. Ми ще тоді були втрьох. Ігор каже: «Зараз буде пісня «Возвращайся». А в нас фішка яка: ми куплети інших не знаємо, навіщо засмічувати голову чужими куплетами? І Андрюха такий: «Как, скажи, случилось, что не вместе мы?...», - каже співак.

Специфіка цього нічного клубу така, що немає сцени і немає відстані між артистами і глядачами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Отак от люди, такий невеличкий подіум і ми. І всі дівчата, які прийшли на цей концерт, з нерозумінням дивляться на Андрюху і кажуть хором: «Шо ти пайош!».

Андрій Сторож пояснює: викручуємось як можемо. «Був випадок, коли я повністю новий текст придумав на одну з наших пісень. Причому ніхто навіть не зрозумів», - каже він.

Як повідомляв Знай.ua, Купцова заявила, що не має жодної пісні, яка прийшла до неї випадково.

Також Знай.ua повідомляв, що Зібров розкрив таємницю своїх вус на мільйон гривень: «За вусами є татуювання».