У програмі Karabas.Live народний артист України Павло Зібров розповів, про що його просив Олег Вінник, та чому не збриває вуса.

«Є татуювання, його ніхто не бачив, крім моєї дружини. Річ у тім, що свого часу там було таке написано і таке зроблено, що мені довелося відростити вуса. Тобто за вусами є татуювання! І тому в мене вуса застраховані на мільйон гривень. Мені зробили величезну знижку, щоби я платив. Там же треба платити, а не просто мільйон гривень. І, не дай Бог, хтось збриє з мене вуса – віддадуть мільйон гривень і побачать, яке там татуювання», - каже він.

Він зазначає: Зібров свої вуса не збриє за жодних умов.

«Це неможливо. Вся сила в моїх вусах. Сила, енергетика, з космосом зв'язок. Це однозначно. Бо коли я їх збрив – у мене голос пропав. Поки відростали вуса – в мене поволі йшло відновлення голосу. Я два рази збривав вуса. Музичний дар пропав, я перестав писати пісні. Хочу написати, я композитор! Це був жах. Тому третій раз експериментів я не хочу», - розповідає співак.

Він пояснив, що був здивований, коли побачив вуса на жіночому обличчі одного з учасників Євробачення.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

«То лі дєвочка, то лі відєньє, це щось незрозуміле, - розповідає Зібров. – Але вуса – це бренд. І, до речі, коли мій кум Петро Мага написав пісню «Вуса – бренд», спочатку я посміявся. А потім ми зробили пісню і я зрозумів, що це бомба! Стільки переглядів і стільки шороху наробили. Олєжка Вінник, ти не конкурент, бо в мене вуса! Вуса – бренд. Коли Олєжка Вінник мене бачить, він починає просто ржати, каже: «Ну, ти добив мене! Павло Миколайович, я тебе дуже прошу, перестань її співати. Наді мною знущаються, «піддівають»… Що ти наробив!». Я кажу: «Дружескій шарж».

Як повідомляв Знай.ua, Рибчинський пояснив, хто не погодиться віддати своє звання народного артиста.

Також Знай.ua повідомляв, що Рибчинський висловився про побиття танцюриста Дорофєєвої: «Адже війна триває, вона скрізь».