Ексспівробітник СБУ Володимир Мулик в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай 24" розповів, чому в Україні звужені питання державної безпеки.

Володимир Мулик розповів, що відбувається зараз на кордонах України.

"Відбувається звичайне накачування, скоріше не інтелектуального характеру, а емоційного характеру. Громади і громадськості... У нас в суспільстві питання безпеки — вони звужені. Вони серйозно, сильно і глибоко звужені до рівня емоційної складової", - сказав Мулик.

Він зазначив, що питання безпеки, в основному, стосуються державного кордону, а також іноземних шпигунів.

"Насправді, питання безпеки набагато ширше. Все стосується безпеки... Питання Донбасу, який теж є одним з частин, з елементів державної безпеки. Газ — це елемент державної безпеки. Мовне питання — елемент державної безпеки. Тому що з мовного питання, наприклад, почалося питання з Придністров'ям і війна в Придністров'ї. Саме так і провокували його. Питання політичного лідерства, питання переслідування опозиції. Питання свободи слова — це теж питання безпеки", - додав Мулик.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

За його словами, кожен цей елемент здатний завдати непоправної шкоди і збитків державі.

Як повідомляв Знай.ua, Волковський оцінив виступ Зеленського в ООН.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Москаль зазначив, що санкції РНБО проти громадян України є незаконними і не мають обґрунтування.