Ексначальник штабу полку «Азов», громадський та військовий діяч Владислав Соболевський у своєму блозі розповів про Мар’яну Безуглу та про альтернативу, яка була їй на виборах.

«Ви можете сказати, що основними діячами є представники ЧВК «Вагнер» – ні: зараз основний діяч це Мар’яна Безугла, яка топить цю справу у Тимчасовій слідчій комісії», - зазначив Соболевський.

За словами націоналіста, Безугла зриває допит основного свідка Бурби, який показав би, що така операція декілька років готувалася. На думку Соболевського, Бурба довів би, що в України були усі шанси цю операцію успішно завершити і слава про українські спецслужби гриміла б на увесь світ, а також у нас були б козирі по Боїнгу, який впав на Донбасі, та по злочинах кадрових військових РФ.

«Все це лишилося у Білорусі, а потім вагнерівці спокійно повернулися до Росії завдяки декільком телефонним дзвінкам. А тепер Безугла їх у цьому покриває», - підкреслив Соболевський.

На думку націоналіста, все, що вона зараз робить, це в угоду не Україні, а владі. Але, за його словами, коли обирали Безуглу, була альтернатива – Максим Жорін, колишній командир полку «Азов», але його так і не обрали.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

«Вибрали не Максима Жоріна, який на той момент був одним з очільників Національного Корпусу, у якого за плечима було декілька волонтерських проєктів, відкриті спортивні зали і молодіжні хаби. Вони обрали ноунейма і тепер ми розплачуємося за цей вибір. Пам’ятайте, кого ви обираєте та за кого голосуєте і робіть свій вибір добре. На момент 2019 року Мар’яна Безугла виглядала як непоганий ноунейм. Зробивши такий вибір, ми тепер маємо ганебну ситуацію», - підкреслив Соболевський.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус представляє доповідь про злочини російської вояччини на Донбасі.

Також Знай.ua повідомляв, що адвокат прокоментував перенесення суду по справі Довбиша та Кухарчука.