Якщо карантин не завадить, то в новій концертній програмі піаніста Євгена Хмари виступатиме симфонічний оркестр. Про це у програмі «Карабас.LIVE» з ведучим Вячеславом Матюхіним заявив сам артист.

«На сцені буде від 35 до 70 людей, якщо говорити про концерт. Але ми сьогодні не розуміємо взагалі, чи будуть ці концерти в цілому. Скажуть із жовтня: фініта ля комедія, і все. Наступні концерти можуть бути, наприклад, у 2022 році. Ми не знаємо. На жаль, така ситуація відбувається в усьому світі», - каже Хмара.

Він також розповів, що не обмежується співпрацею з інструменталістами. В його шоу-програмах також звучить і спів, причому виступають і зарубіжні відомі артисти.

«У мене дійсно багато хто був із вокалістів. На останньому концерті – це Слава Камінська та Дідьє Маруані. Я сподіваюся, що буде Артем Пивоваров, тому що ми з ним нещодавно випустили спільний трек, і, можливо, ще хтось. Подивимось», - ділиться планами піаніст.

Він повідомив, що незмінною учасницею його програм буде дружина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

«Якщо говорити про майбутнє – це точно буде моя дружина, Дарія Ковтун, з якою ми випустили перший альбом на початку цього року. Ми плануємо її сольний концерт на 31 жовтня в палаці «Жовтневий». Знову ж таки, карантин, не буду повторюватися, щоб не бути занудою-піаністом. Дай Боже, все відбудеться, це буде її сольний концерт. Її глядачі пам’ятають по Х-фактору, та по її перфоменсам «Під небом Парижу», це був французький шансон. Вона співала французькою мовою, з акордеоном, я на фортепіано, з гітарою, скрипками і так далі», - каже Хмара.

Як повідомляв Знай.ua, Хомицький розповів, звідки прийшов у бодібілдинг.

Також Знай.ua розповідав, як Дюденка серед ночі везли з мигалками: Просто терміново потрібно було зробити імідж.