Міністр МВС Денис Монастирський вважає, що захист бізнесу – це дуже важлива річ для країни, адже саме бізнес є джерелом надходжень у бюджет. Про це він розповів на нараді з питань захисту бізнесу та інвестицій.

«Я бачу просту та зрозумілу схему: якщо нам вдасться забезпечити захист бізнесу на належному рівні, ми будемо очікувати збільшення інвестицій, через це буде збільшення надходжень податків. У зв’язку з цим ми можемо просити перегляд заробітних плат правоохоронним органам та збільшення бюджетів на ті необхідні засоби, які потрібні», - зазначив Монастирський.

За словами міністра, платники податків це дуже важливий осередок у державі, тому що на них фактично й тримаються ті ж правоохоронні органи. На його думку, захист платників податків (бізнесу) може покращити ситуацію в країні через притік інвестицій.

«Все, що я сказав, неможливо зробити лише силами МВС. Це абсолютне партнерство з парламентом. Донедавна я сам був парламентарем, тому я вважаю, що лише у такому тісному тандемі можна досягти реальних змін та перемог», - підкреслив Монастирський.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На думку міністра, важливо саме об’єднати зусилля, а не послуговуватись у цьому питанні лише силами МВС.

Як повідомляв Знай.ua, Денис Монастирський показав кулі, якими розстріляли водія Сергія Шефіра.

Також Знай.ua публікував слова Монастирського: Однозначний пріоритет у бізнесі буде наданий тим, хто працює «вчисту».