Головний пріоритет президента та мій особистий - це беззаперечний захист бізнесу, який працює «вчисту». Про це заявив 29 вересня на нараді з питань захисту бізнесу та інвестицій міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

«Скажу чесно, була пропозиція провести зустріч з бізнесом в перші десять днів мого призначення, бо це є гарна традиція, щоб показати відкритість, прозорість та все решта. Я вважав це недоцільно до тих пір, поки ми не зможемо сказати, скільки часу буде потрібно для того, щоби втілити сказане сьогодні в реальність. Власне, я для себе бачу таку можливість, тому ми даємо вказівку молодшим правоохоронним органам, щоб ми розуміли протягом найближчих трьох місяців конкретні результати по озвученим загальним проблемам», - підкреслив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Монастирський заявив, що по окремим кейсам проблеми, які підхоплені та взяті на озброєння ДСО, будуть рухатися і по ним будуть результати. А саме системні проблеми, які були узгоджені на нараді, підкреслив він, мають бути вирішені. Хтось сказав про складну спадщину МВС, але він вважає, що складна спадщина більше є у судовій системі. Тому що Голова Верховного Суду не є керівником усіх суддів в Україні, пояснив він, а керівник Міністерства внутрішніх справ все ж таки має структуру, яка на сьогодні працює.

«Вона має отримати певні правильні сигнали та не тільки від керівника міністерства. Але якщо ми говоримо про предмет захисту бізнесу, то дуже часто під захистом бізнесу називають в тому числі ті незаконні тіньові схеми, які називають себе бізнесом і виходять з тим, що їх теж треба захищати. Я не даремно почав з платників податків і не даремно сказав, що ми як раз існуємо як держава як раз завдяки цьому. І тому однозначний пріоритет у бізнесі буде наданий тим, хто працює «вчисту», - резюмував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Лановий назвав економічні помилки незалежної України.

Також Знай.ua повідомляв заяву Єрмолаєва, що стійкість - це не тільки економічні показники.