Політолог Віталій Романченко у програмі «Акценти» розповів про провал кадрової політики влади. За його словами, не можна прийти з нізвідки і відразу стати ефективним менеджером.

«Немає лави запасних. У керівництво країни запхали тих людей, які не мали відношення до державного управління. Оскільки державне управління це не бізнес, то воно має дуже серйозну специфіку», - зазначив Романченко.

За словами експерта, державне управління вимагає компетентних кадрів, які мають стратегічне бачення в управлінні країною. Як зазначив політолог, в нинішню владу потрапляють люди, які слабо уявляють, що вони повинні робити.

«Не можна з нізвідки прийти і стати відразу ефективним менеджером – ти повинен як мінімум розуміти ті процеси, які відбуваються в тій чи іншій сфері», - сказав експерт.

Романченко розповів, що він знайомий з людьми, які по 10-15 років працювали у системі держуправління та вони у силу їхнього досвіду розуміють державні процеси. На його думку, людина, яка потрапить в систему держуправління, повинна мати досвід за плечима і відповідну освіту.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Романченко заявив, що газ є ключовим енергоносієм.

Також Знай.ua публікував слова Курбана: Росія повернулася до старої тактики військового, психологічного та економічного тиску.