Яких наслідків варто чекати у жовтні від ретроградного Меркурія? Про це у програмі «My.ua» розповідає астролог Альбіна Пономаренко.

«Ретроградний Меркурій буде впливати на всіх землян незалежно від того, в якій країні вони живуть. У ці три тижні не варто братися за якісь нові проєкти, особливо такі, які повинні стрімко розвиватися. При ретроградному Меркурії варто зупинитися та озирнутися на пройдений шлях. Це час для реорганізації та підготовки до кроків вперед, але не для самих кроків. Можливо, слід глибше копнути якусь тему, особливо якщо з'являються нові ідеї. Можна помедитувати – ретроградний Меркурій взагалі дуже хороший для духовних практик. На цей час варто призупинити розвиток вшир і почати розвиток вглиб. Ретроградний Меркурій буде діяти 27 вересня по 19 жовтня», - каже гостя програми.

Вона також зазначила ті знаки Зодіаку, на які Меркурій впливає сильніше, ніж на інші.

«Два знаки, які найбільше відповідають меркуріанському стилю життя – це Близнюки та Діва. Ними керує саме Меркурій, для них він є сильною планетою. Але я не думаю, щоб цей період якось позначився на їх ментальної активності, тому що це дуже інтелектуальні знаки. Люди, народжені під ними, постійно читають, щось шукають і знаходять. Якщо вони й відчують на собі вплив ретроградного Меркурія, то дуже слабкий», - зазначає Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляє, що, на його думку, Путін ніколи не почне повномасштабну війну проти України.