Астролог Влад Росс припустив, що у близькому майбутньому російські еліти можуть змінитися. Детальніше про це він розповів у програмі «А як насправді?» з блогером Мирославою Бобровською.

Передусім гість програми зазначає, що згідно з гороскопом Україна так чи інакше вступить в НАТО. Цей же прогноз, каже він, стосується також Грузії та Молдови. «Держави чекають, поки Путін покине свій престол і в будь-якому випадку найближчим часом він його покине, а після відразу три ці країни вступлять в НАТО», - констатує Росс.

Водночас він зазначає, що Путін прекрасно веде гібридні війни, але не повноцінні. «Путін ніколи не піде повноцінною війною на Україну, він скоріше дасть мільярд рублів на переворот у Києві, щоб влаштували Майдан і скинули Зеленського», - міркує астролог.

А стягування російських військ до українських кордонів експерт вважає лише перевіркою Байдена і простим залякуванням. Зараз же, каже Росс, максимум Путін нападе на Нову Каховку, щоб забрати канал і забезпечити водою кримський півострів.

Окрім цього, астролог прогнозує, як складеться ситуація всередині самої Росії. За його словами, буде дуже жорстка квадратура між Сатурном і Ураном, а відтак росіян можуть обурити фальсифіковані результати виборів, тоді з’явиться ще один Навальний і підніматиме протестні настрої. До того ж, додає Росс, зміниться не просто президент РФ, але й загалом російські еліти, тому що Уран входить в будинок влади Росії.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Росс розповів, чи можливі в Україні найближчим часом дострокові парламентські перевибори.

Також Знай.ua писав про те, що Росс розповів, хто міг би скласти конкуренцію Володимиру Зеленському.