Капітан першого рангу ВМС США Гарі Табах в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24" розповів, чому країни вступають в НАТО.

"Це подяка Володимиру Володимировичу Путіну. І Лукашенку, як його помічникові. Тому що якби Путін не нападав на своїх сусідів: Грузія, Україна, Казахстан — вони б не рвалися так в НАТО. В принципі, після розвалу Радянського Союзу НАТО теж стало розвалюватися. Шукали ми ворога спільного, тероризм, інше. Але ніяк не могли визначити, хто такі терористи, що таке тероризм. У кожного був свій. У турків один, у нас інший, у німців третій. Але коли Путін напав на Грузію — ось тоді у НАТО друге дихання відкрилося", - сказав Табах.

За його словами, коли Росія напала на Україну — тоді можна було ставити пам'ятник Путіну в штабі НАТО.

"Україна хоче бути в НАТО, і це правильно, що вона домагається бути в НАТО, або бути союзником НАТО. І навчання проходить разом з натівськими країнами. І зараз навчання, і влітку Sea Breeze був один з найбільших... Зараз ось, може бути, навіть вийде що залізний купол ізраїльський в Україні теж виявиться. Все це завдяки агресії Росії. Якби цього не було — я думаю, що в Україні б і залишилася ця армія 2012-2013 років", - додав Гарі Табах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Чикин розповів, чи була медична реформа в Україні результативною.