З одного боку, окупація українських територій, з іншого – тотальний вплив олігархів на політику. Цю ситуацію, в якій опинилася Україна, прокоментував учасник російсько-української війни, командир Грузинського національного легіону Мамука Мамулашвілі у програмі «Особистість» з Сергієм Дойком, розповівши, хто є головним ворогом держави.

На думку гостя програми, олігархи є першочерговими ворогами держави, зокрема, йдеться про їхній вплив на політику. «Люди з великими грошима, які намагаються створити і в принципі створили вплив на політику України. Це люди, які постійно думають, як і де заробити», - пояснює він. А відтак Мамулашвілі вважає ухвалення закону про олігархів великим проривом України.

У такому разі, каже гість програми, проблема окупації українських територій відходить на другий план. До того ж, на його думку, рано говорити про втрату Криму та Донбасу. «Я дуже сподіваюся, що в недалекому майбутньому при хорошому політичному менеджменті і Крим, і Донбас повернуться в Україну», - стверджує Мамулашвілі і додає, що як мінімум на це є воля солдатів.

Як повідомляв Знай.ua, Мамулашвілі заявив, що немає передумов до закінчення війни в Україні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам доплатять солідні гроші: надбавки приходитимуть три місяці Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Бортник розповів, чому цей закон не матиме реального впливу на олігархів.