В останні роки багато представників влади задекларували біткоїни. У чому вигода? Про це розповів економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі.

«Це все ризики, тому тільки працюючий бізнес і постійна оборотність дає можливість зберігати і примножувати, а не якісь пасивні активи, в чому б вони не знаходилися», - зазначив Атаманюк.

Як зазначив експерт, депутати в сумі задекларували біткоїни на 3 млрд гривень. За словами економіста, після того, як Кабмін відрегулював біткоїни, вони почали вважатися цінностями.

«Я не повинен був, будучи чиновником, це декларувати, тому вони це декларували ініціативно: «Задекларував 20 біткоїнів – тепер у тебе є 1.4 млн», - сказав Атаманюк.

За словами економіста, представники влади могли використовувати біткоїни, тому що народ не так їх сприймає і не розуміє що це, як, скажімо, 1000 доларів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк висловився про допомогу від США в 60 мільйонів доларів.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк розповів, чому дорожчає цукор і соняшникову олію.