4 жовтня о 16:00 під Офісом Президента відбудеться акція у знак підтримки ветеранів та патріотів, ув’язнених владою. У своєму Telegram Нацкорпус закликав українців приєднатися.

У публікації зазначається, що на попередніх протестах влада вирішила застосувати сили правоохоронних органів. А після цього, підкреслюють представники Національного Корпусу, на ветеранів та патріотів почали відкривати необґрунтовані справи.

На акції 4 жовтня о 16:00 Нацкорпус хоче нагадати владі про всіх тих патріотів і ветеранів, які зараз сидять під вартою. «Ми нагадаємо про кожного з репресованих злочинним режимом. Нагадаємо, що він пішов проти власних захисників», - підкреслюється у Telegram.

Водночас представники Нацкорпусу акцентують на тому, що ворогами влади стали не ліволіберали та не представники п’ятої кремлівської колони. «Ветерани війни. Патріоти. Герої нашого часу. Зеленський&Со остаточно визначились з тим, кого вважають своїм ворогом», - констатують вони.

Популярні новини зараз
На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців Для хлопців у вишах введуть нове правило: доведеться пройти кожному
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що влада чинить опір ухваленню закону про колаборантів.

Також Знай.ua писав про те, що в Урзуфі відбулась містерія пам’яті полеглих бійців полку «Азов».