25 вересня в полку «Азов» пройшла церемонія в Урзуфі на честь полеглих бійців. Про це повідомили представники полку «Азов» у своєму Telegram.

«Щороку в Урзуфі біля легендарного кургану з трьома мечами полк «Азов» проводить містерію пам’яті бійців, які поклали життя за Україну. Сьома церемонія відбулася 25 вересня. Особовий склад підрозділу, родичі, друзі наших полеглих, ветерани та небайдужі українці прибули, аби вшанувати азовців, які не повернулися з поля бою, зникли безвісти, померли за трагічних обставин та у рядах інших підрозділів», - зазначено у публікації.

У публікації зазначено, що бійці полку «Азов» особливо ставляться до пам’яті загиблих під час війни з Росією та вшановують її.

«Пам’ять про загиблих бійців – це святе для нас. Найкраща шана, яку ми можемо віддати полеглим на цій неоголошеній війні, – перемога над ворогом та повернення наших земель, окроплених кров’ю Героїв», - підкреслено у публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що Нацкорпус виграв суд проти «Страна.ua» та Киви.

Також Знай.ua повідомляв, що відбулася презентація звітів про тортури РФ на окупованих територіях України.