Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму блозі повідомив, що Нацкорпус виграв суд проти «Страна.ua» та Киви по справі про розповсюдження фейків.

«З першого дня війни реальної Росія веде війну інформаційну проти патріотів та України. Робить вона це різними агентами – як через партію ОПЗЖ Киви і йому подібними. Рано чи пізно кожному з них доведеться жорстко відповідати за роботу на ворога Країни», - зазначив Білецький.

Білецький повідомив, що Національний Корпус виграв суд по захисту честі та гідності проти «Страна.ua» та Киви. За словами націоналіста, у жовтні 2020 року «Страна.ua» та Кива поширювали фейки про обшуки та затримання представників руху, яких, як зазначив Білецький, не було.

«Суд визнав, що ці статті – брехня від першого до останнього слова. Тепер «Страна» та Кива мають офіційно спростувати свої фейки та сплатити судовий збір. Це тільки перші кроки боротьби проти агентів Кремля в Україні. Спочатку ми затягаємо їх по судах, де доведуть, що кожне їхнє слово – це брехня», - підкреслив Білецький.

На думку Білецького, якщо вийде закон про колаборантів, то вони можуть понести подвійну відповідальність.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, розгляд апеляційних скарг щодо справ черкаських ветеранів перенесли на 5 жовтня.

Також Знай.ua публікував заяву Нацкорпуса: Запрошуємо всіх охочих взяти участь у відкритому вишколі.