Судове засідання щодо черкаських ветеранів Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша перенесли. Щодо цієї ситуації висловилися у своїх блогах керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін і лідер Національного корпусу Андрій Білецький.

Білецький зазначає, що сьогодні повинне було відбутися судове засідання щодо справ Олега Довбиша та Дмитра Кухарчука, звинувачених ветеранів російсько-української війни. «За вказівкою з Банкової їх на два місяці відправили в СІЗО за абсолютно надуманими статтями», - розповідає лідер Нацкорпусу у своєму блозі. Тим не менш, суд довелося відкласти.

Жорін додає, що ветеранів не тільки не привезли із СІЗО, але й не спромоглися організувати відеозв’язок для розгляду справи. Як він повідомляє, засідання відбудеться 5 жовтня. «ОП боїться вулиці, ветеранів та активної частини суспільства, тому вирішили затягнути процес, сподіваючись, що ми «втомимось» та перестанемо ходити на засідання», - підсумовує націоналіст.

Водночас сьогодні ж під стінами Апеляційного суду у столиці пройшла акція підтримки Кухарчука і Довбиша. Білецький заявив, що знову вони зберуться через тиждень.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус закликає підтримати Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша під час розгляду апеляції.

Також Знай.ua писав про те, що суд залишив ветерана, націоналіста Сергія Величка за ґратами.