Представники Національного Корпусу на офіційному сайті повідомили, що у Києві розпочався розгляд апеляції щодо справи Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша. Прямий ефір судового засідання.

«У понеділок, 27 вересня, об 11:00 в Київському апеляційному суді відбудеться розгляд апеляційних скарг щодо запобіжного заходу для черкащан Дмитра Кухарчука та Олега Довбиша. Раніше, 30 серпня, Печерський районний суд Києва відправив ветеранів російсько-української війни під варту», - зазначено у публікації.

За словами представників Нацкорпусу, звинувачення патріотів є неґрунтовними та сфабрикованими. У публікації зазначено, що ще до того, як адвокати спростували докази проти ветеранів, суд вже прийняв рішення про арешт.

«Ми вийдемо до суду, щоб підтримати хлопців та висловити протест проти репресій та ганебної несправедливості щодо патріотів. Запрошуємо всіх прийти та підтримати ув’язнених побратимів!», - підкреслено у публікації.

У публікації зазначено, що ці запобіжні заходи було обрано не ворогам держави, а тим, хто воював на фронті.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус закликав приєднатися до протесту.

Також Знай.ua повідомляв, що Білецький розповів, чим спричинені нещодавні замахи.