Протестна акція у підтримку патріотів пройде під Шевченківським судом завтра, тобто 24.09, о 10:00. Про це заявили представники Національного Корпусу на своєму офіційному сайті.

Як зазначено у публікації, завтра Шевченківський районний суд розглядатиме справу ветерана російсько-української війни Сергія Величка та інших патріотів, зокрема, обиратиме їм запобіжні заходи.

На думку представників Нацкорпусу, справи – сфабриковані, а відтак вони обіцяли стояти за патріотів до останнього. «Завтра знову виходимо до стін суду, аби черговий раз продемонструвати свою вмотивованість і намір боротися до останнього!», - підкреслюють вони.

Також на сайті зазначається, що 5 серпня 2021 року СБУ провела обшуки у харківських ветеранів та громадських активістів і затримала 7 з них. Далі, йдеться у публікації, 6 серпня Шевченківський районний суд Києва відправив цих патріотів у СІЗО на 60 діб.

Представники Нацкорпусу підкреслюють, що суд прийняв це рішення навіть попри те, що докази були спростовані. «27 серпня Київський апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу щодо запобіжного заходу і до сьогодні харківські патріоти залишаються у застінках слідчого ізолятору», - повідомлено на сайті.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що влада намагається влаштувати нову клоунську Білорусь в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Нацкорпус розповів, чим закінчився суд над Тарнавським.