Представники Національного Корпусу у своєму телеграм закликали небайдужих підходити під Шевченківський суд та підтримувати патріотів, яких засудила влада. Також ведеться прямий ефір судового засідання.

«Суд постановив продовжити строк запобіжного заходу у вигляді арешту для ветерана російсько-української війни Сергія Величка (Чілі). Він, як і інші ув’язнені харківські патріоти щодо яких суд вже ухвалив сьогодні рішення, залишатиметься під вартою до 22 листопада цього року», - зазначено у публікації.

Як зазначено у публікації, аргументи щодо відсутності обґрунтованих доказів від адвокатів були проігноровані суддями. На думку представників Нацкорпусу, таке відбувається, коли суди виконують вказівки влади.

«Репресії тривають, а отже триває й наша боротьба з несправедливістю. Лишаємося під судом, попереду ще три засідання. Підтягуйтеся, хлопцям потрібна підтримка!», - підкреслено на сайті.

Представники Національного Корпусу у публікації закликають небайдужих підходити під суд та підтримувати патріотів та ветеранів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін заявив, що замах на Шефіра – це точно не справа рук іноземних спецслужб.

Також Знай.ua повідомляв, що Тамарін розповів про справу з держзрадою навколо спецоперації по затриманню вагнерівців.