Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у своєму блозі висловився щодо ситуації з замахом на помічника президента Сергія Шефіра. За його словами, це точно не справа рук іноземних спецслужб.

«Так виглядає вирок для правоохоронних органів. Те, що відбувається сьогодні – це результат того, що майже всі правоохоронні органи за наказом ОП займаються політикою, економікою, але ніхто з них не хоче займатися вирішенням проблеми криміналу», - зазначив Жорін.

За словами націоналіста, замах на помічника президента Сергія Шефіра здійснили не іноземні спецслужби або агенти. На думку Жоріна, нинішня влада є достатньо приємною чинній владі РФ.

«Це точно не стосується олігархів та боротьби з ними, тому що законопроєкт, який сьогодні є, це насправді законопроєкт про спецдопомогу олігархам, а не про боротьбу. Чесно кажучи, я не знаю, хто у нього стріляв, з яких мотивів, але заради жарту можу сказати, що не здивуюсь, якщо сьогоднішня команда президента вирішила брати приклад з керівництва сусідньої країни, які дуже часто себе підривають, стріляють, коли потрібна політична увага», - підкреслив Жорін.

Як зазначив націоналіст, влада може використати цю ситуацію задля підсилення тезису щодо боротьби з олігархами і підтримки закону про олігархів.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Жорін розповів, навіщо владі вилучати легальну зброю у ветеранів.

Також Знай.ua публікував слова Тамаріна про війну на Сході: Розрив, обмеження економічних та дипломатичних відносин – це має відбуватись.