Голова київського осередку Нацкорпусу, юрист, ветеран полку «Азов», громадський і політичний діяч Сергій Тамарін у своєму блозі розповів про справу з держзрадою навколо спецоперації по затриманню вагнерівців. За його словами, влада намагається ухилитися від відповіді, чому операція зірвалась.

«Про те, що йде повна дискредитація і нівелювання такого інституту як Головне управління розвідки у нашій країні, це факт, з яким важко сперечатись, особливо, коли ми дивимось, що депутат від «Слуги народу» Безугла очолює слідчу комісію щодо ймовірного витоку інформації від іншого «Слуги народу», - зазначив Тамарін.

За словами Тамаріна, начальника Головного управління розвідки Василя Бурбу звільнили через його заяву, що на засіданні були люди, які не мали доступ до державної таємниці.

«Я впевнений, що рано чи пізно ми їх почуємо (людей, які були присутні на нараді, але не мали доступу до державної таємниці, - Ред.) і це буде дуже у нагоді слідчим органам, які будуть розслідувати державну зраду», - підкреслив Тамарін.

Як зазначив Тамарін, суд змусив ДБР відкрити провадження щодо державної зради зі сторони верхівки влади. Але, на думку Тамаріна, це розслідування під питанням.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«Честь та гідність – це єдине, що вартує набагато більшого, ніж гроші, слава та інше. Звісно, для українських військових це не пусті слова», - підкреслив Тамарін.

На думку націоналіста, влада намагається ухилитися від відповіді, чому спецоперація по вагнерівцям зірвалась.

Як повідомляв Знай.ua, Жорін розповів, навіщо владі вилучати легальну зброю у ветеранів.

Також Знай.ua публікував слова Тамаріна про війну на Сході: Розрив, обмеження економічних та дипломатичних відносин – це має відбуватись.