2 жовтня у столиці України пройде вишкіл «Тотальний опір», про що повідомили представники Національного Корпусу на офіційному сайті. Запрошуються всі, рівень підготовки не важливий.

У публікації зазначено, що останнім часом у світі відбуваються події, які варто розглядати як небезпечні сигнали для України, як сигнали до повномасштабної війни. Зокрема, представники Нацкорпусу акцентують на запуску Північного потоку-2 та військових навчаннях у Білорусі. «Як завжди, українці мають розраховувати лише на самих себе – тренуватись і готуватись до будь-якого розвитку подій», - зазначається на сайті.

На думку представників Нацкорпусу, влада зі свого боку ніяк не готує державу до посилення російської агресії, а відтак вони організовують вишкіл. «Запрошуємо всіх охочих взяти участь у відкритому вишколі, що відбудеться в суботу, 2 жовтня, на території заводу «Атек» (проспект Перемоги, 83) за ініціативи Андрія Білецького», - повідомлено на сайті.

У публікації підкреслено, що учасники заходу можуть мати будь-яку підготовку, але реєструватися потрібно у спеціальній формі, яку можна знайти за посиланням на сайті.

Детальніше про програму цього вишколу представники Нацкорпусу розповіли у Telegram. Збір учасників та шикування відбудеться о 10:00, а початок заходу, тобто розподіл на групи, розведення на точки та знайомство з інструктором, - о 10:30. Далі заплановано провести 2 кола занять з 11:00 до 13:00, після чого буде перерва на обід до 14:00. З 14:00 до 18:00 відбудеться 4 кола занять і все закінчиться фінальним шикуванням о 18:00. «У програмі заняття з тактики, медицини, ножового бою, тренування на смузі перешкод та знайомство зі зброєю й екіпіруванням, а також тематичні фотозони», - зазначено на сайті.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що Україна не зможе скористатися ізраїльською системою «Iron Dome».

Також Знай.ua писав про те, що Білецький розповів, чим спричинені нещодавні замахи.