Про це вона сказала у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Вже було висловлено обґрунтоване побоювання щодо того, де розташовані сервери «Дії». Відповідно, незрозуміло, де знаходяться персональні дані громадянина, які він передає через цей застосунок. Тому зараз вже далеко не всі готові користуватися «Дією». Люди знають, що таке персональні дані, і наскільки серйозна інформація передається туди. Також потрібно відняти звідти людей без смартфонів і тих, у кого поганий зв'язок. І, зрозуміло, жителів Криму та ОРДЛО», - зазначає гостя програми.

Також вона прокоментувала ідею «паспортів негромадян».

«Той, хто запропонував цю ідею, або ніколи не читав Конституцію України, або діє з прицілом на вибори. Адже до наступних виборів непідконтрольна частина Донбасу, швидше за все, буде мати право голосувати. А «Європейська солідарність» завжди заявляла, що це – не її виборці. І їй потрібно, щоб в цьому регіоні право голосу отримали тільки їх потенційні прихильники. Скільки-то голосів вона може отримати такими способом. Значить, інших потрібно відсікти, тобто обмежити їхні виборчі права, оформивши для них «паспорта негромадян». Це ідея абсолютно дурна, цинічна і неконституційна», - вважає Валерія Лутковська.

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона пояснила причини відмови багатьох українців від вакцинації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Лутковської, США можуть допомогти Україні в поверненні полонених.