Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

На думку Толкачова, колишній президент Грузії як людина умовно адекватний, тобто домовлятися з ним можна, але з часом він перестане виконувати поставлені умови. «Коли Саакашвілі поїхав з України, в Офісі президента радісно перехрестилися. Поїхав – і чудово, буде менше політичної мороки. Як співав Висоцький, справжніх буйних мало, ось і немає ватажків. Зараз ватажок поїхав – і в нашій психлікарні знову тихо», - каже футуролог.

Отже, він підсумовує, що поставити в якісь рамки експрезидента Саакашвілі важко, а втримати – взагалі неможливо.

Водночас Толкачов зазначає, що ситуація із Саакашвілі вписується у загальну тенденцію. Зокрема, він говорить про спікера Верховної Ради, який зараз перестав задовольняти чинну владу. «Разумков був в блоці Зеленського одним з небагатьох, хто міг хоча б зв'язати пару слів», - зауважує гість програми. Як пояснює експерт, владі не підходять самостійні люди, яких важко взяти під контроль, особливо якщо йдеться про спікера ВР.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, чому Саакашвілі повернувся в Грузію.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський зробив термінову заяву щодо затриманого Саакашвілі.