Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

"У Саакашвілі немає завдання виграти в короткостроковій перспективі. Його характеризує те, що у Міхеїла Саакашвілі є цілі за межами життя. Це раз. Тобто, він хоче вписати своє ім'я в історію підручника. Він хоче завоювати серця людей, він хоче самореалізуватися навіть ціною своїх втрат і жертв", - сказав Олексій Толкачов.

За його словами, Міхеїл Саакашвілі не діє в парадигмі споживацтва, як це прийнято в Україні.

"Коли в політику йдуть для того, щоб набити кишеню, купити собі вілли, будинки тощо. Для більшості наших так званих "політиків", пожертвувати собою, заради чого? Ось це ось, в тюрмі сидіти, заради хайпу? Та ну, не для того мама квіточку ростила... У Саакашвілі інше, йому матеріальні цінності не важливі", - додав Толкачов.

Він зазначив, що у Міхеїла Саакашвілі не стояло питання про повернення в Грузію, навіть під загрозою в'язниці.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Куса заявив, що Україні вигідно налагодити відносини з Молдовою і Грузією.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Гайдай задався питанням, чому країна, яка повинна була різко піти в розвиток, тупцює на місці?