До влади в Україні нарешті повинні прийти люди, які володіють такою енергетикою і баченням, щоб чітко зрозуміти – країну, яка їм дісталася, можна колосально змінити. Про це розповів український політтехнолог Сергій Гайдай експерту з міжнародної та внутрішньої політики Юрію Романенку у програмі «Романенко бесіди» на Youtube.

«Коли я критикую Петра Олексійовича, незважаючи на те, що всі говорять: забудь про нього, - ні зараз якраз той самий час, коли пора робити рефлексію. Що ж з нами сталося після Майдану, чому ми втратили час, що таке справжній проросійський реванш і чому країна, яка повинна була різко піти в розвиток, тупцює на місці?», - акцентував він.

Гайдай сказав, що Зеленський з'явився як реакція на п'ять років правління Порошенко, його б не було в політичній зоні, якби країна розвивалася за іншим сценарієм. І як тільки починається критика Порошенко, всі говорять, що його купив штаб Зеленського, повідомив він.

«Для мене політики лежать на трьох полицях. Полиця номер один - це там, де лежить левова частка українських політиків, це люди, які захопили владу в країні тридцять років тому і захоплюють її далі, які розглядають владу як плантацію для особистого збагачення. Багато з наших політиків мають за кордоном нерухомість як запасний аеродром, куди вони можуть піти збагаченими», - підкреслив він.

Гайдай сказав, що Україна дуже багата країна і дає колосальні можливості, коли ти розумієш, як на ній можна заробляти, потрапивши у владу. Другу нішу займають люди більш високої якості, вважає він, маючи багато таких знайомих, які приходять до політики в нашій країні з щирим бажанням стати дійсно політиками, але у них не виходить за різних обставин.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

«І є третій горизонт - це горизонт того політика, якого ще в Україні за великим рахунком не було. Цей політик повинен бути як Саакашвілі для Грузії у 2003 році, як Лі Куан Ю для Сінгапуру сорок років тому, як Ататюрк для Туреччини на початку 20-го століття», - резюмував він.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Денисенка, що наступні пів року – ключові у президентській каденції Зеленського.

Також раніше Устенко заявляв, що заходи щодо Білорусі можуть призвести до зворотного ефекту.