Його слова прозвучали в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Не думаю, що Україні зараз загрожує закриття грузинських ресторанів в Києві та інших містах. Будуть ноти протесту, буде напруженість, але ми як дружили з Грузією, так і будемо дружити. Я не чекаю якихось важких стратегічних наслідків від нинішніх подій. Як українці їздили в Грузію, так і будуть їздити, як вкладали гроші в тамтешню нерухомість, так і будуть вкладати. До змін у відносинах може призвести дестабілізація ситуації в самій Грузії - тоді завалиться красива картинка у свідомості українців», - говорить експерт.

За його словами, в Україні звикли вважати, що в Грузії все чудово, а грузинські реформи увінчалися повним успіхом.

«Насправді там все далеко не так чудово. Якщо в Грузії почнеться дестабілізація, це може на пів року або на рік відкинути країну назад. І це, звичайно, не може не позначитися на відносинах з Україною», - вважає Олексій Толкачов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше депутат Верховної Ради Єлизавета Ясько прибула до Грузії та відвідала арештованого Михайла Саакашвілі.

Також Знай.ua повідомляв, що Толкачов назвав причини, які змусили Саакашвілі, попри наслідки, повернутися в Грузію.