«На сьогодні дійсно є такі технології, експертизи та спеціалісти, які можуть розкрити такі злочини як замах на Шефіра з великою ймовірністю. Злочинцям зараз набагато важче робити свої злочини, бо практично всі вони можуть бути розслідувані. Кількість камер відеоспостережень в країні зростає з неймовірною швидкістю і практично більшість злочинів розкривається завдяки ним. Телефон є першим джерелом, через яке виходять на злочинців», - розповів він.

Лінько сказав, що завдяки цьому можна розслідувати злочини. На Шефіра дійсно був скоєний напад, вважає він, а не якась інсинуація. Тому що якщо приміряти на себе таку роль, підкреслив він, то навряд чи хтось погодився б навіть заради влади чи будь-якого політичного піару сісти в машину, яку будуть розстрілювати. Це прямий ризик для життя, впевнений він, і жоден професіонал не зможе вам гарантувати, що буде стріляти та не влучить у вас у машині, яка їде.

«Це лотерея, тому я не думаю, що Шефір або будь-хто з людей, які мають владу міг на це погодитись. Але мене дуже сильно здивувала реакція влади на цей напад. Реакція була майже одразу, й вона була політизована, і ми не побачили особливого співчуття та переживання за життя. На жаль, на сьогодні у влади відсутні якісь людські почуття як один до одного, так і до суспільства. Є лише виключно політика. Що це одразу боротьба олігархів, але конкретно не сказали, кого підозрюють», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що замах на Шефіра — це кримінальні “розборки”.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Друзенко відзначив про суспільну реакцію на замах на Шефіра, що це великий привід задуматися.