Про це він розповів у себе в блозі.

«Слуги» своєю невгамовною критикою Разумкова показують свою слабкість. Навіть вони заявили: «У Трускавець ми не будемо запрошувати Разумкова, тому що він не є членом фракції». А нічого, що Разумков був у вас першим в списках і він вийшов з фракції, тому що він спікер, як і Стефанчук?», - зазначив Загородній.

Як зазначив експерт, за правилами спікер парламенту повинен бути поза фракцією. За словами Загороднього, те, що Разумкова демонстративно не запрошували на різні заходи і при цьому не звільняли, показувало слабкість правлячої партії.

«Звільніть ви його вже, якщо ви такі круті». Але, схоже, що там рух вже починається, але наскільки це поліпшить роботу парламенту – я думаю, що «Слуги» вистрілили собі в ногу», - сказав Загородній.

За слова політолога, Стефанчук, який зараз виконує обов'язки спікера парламенту, досить сильно облажався, бо намагався протиснути закон про олігархів, коли прийняли взаємовиключні правки і намагалися заднім числом все переробити.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, навіщо владі закон про олігархів.

Також Знай.ua публікував слова Гриба: Держава повинна чітко обґрунтовувати, для чого їй потрібне підприємство.