Про це він розповів у своєму блозі.

«Зараз для Зеленського головне – це провести законопроєкт про олігархів. Це ніякий не законопроєкт про олігархів, тому що у влади достатньо ресурсів, щоб «віджати» будь-якого олігарха: Антимонопольний комітет, монополія на силові структури, парламент – робіть все, що хочете», - зазначив Загородній.

За словами експерта, насправді влада цим законом хоче сформувати олігархічне угруповання представників влади. Як зазначив політолог, це може бути зроблено для того, щоб інші олігархи не фінансували конкурентів.

«У політику можна лізти, але фінансувати можна одну партію – «Слуга народу». Нижня планка поставлена – 80 млн доларів, тобто якщо у тебе є 80 млн доларів, то ти можеш вважатися олігархом», - сказав Загородній.

Як зазначив політолог, 80 млн доларів як мінімум мають 2 тисячі осіб в нашій країні, а якщо ретельніше пошукати, то можна ще більше знайти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Оскільки критерії досить розмиті, то можна будь-якій людині із середнім бізнесом, який не коштує 80 млн доларів, так порахувати, що він буде коштувати 80 млн доларів», - розповів Загородній.

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, як можна знизити ціни на газ.

Такоже Знай.ua публікував слова Гриба: Держава повинна чітко обґрунтовувати, для чого їй потрібно підприємство.