Потрібно змінити підходи до збору даних на територіях, каже він.

«На сьогодні нормально реформовано збір податкових надходжень. Детально моніториться ситуація з ковідом: кількість хворих, заповнюваність ліжок, балонів з киснем, вакцинація. Можна піти в сільській школі, скільки там вакцинованих вчителів. Звичайно, ця інформація запущена. По податках ти можеш глянути, в регіоні де найбільше сплачується земельного податку. Де найбільше сплачується подохідного податку, іншого. А де в масштабах країни найбільше податків сплачується», - зазначає посадовець.

Зараз таку інформацію треба зробити більш доступною для громадян. «На одній такій геоінформаційній системі моніторингу розвитку територій наших публікувати просто статистичну інформацію. Буде модуль управління, можеш зробити взаємозаміни, порівняння. Зараз цього немає, система перебуває в розробці. Це пів річна робота, але насправді ми весь цей час жили, збирали велику кількість непотрібної інформації, не так. І взагалі рішення дуже мало приймалися на основі якихось даних», - каже Лукеря.

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Золотухін розповів, чому українські спецслужби не змогли протидіяти російським.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв думку Ставнійчук, що Україна як країна пострадянського простору має рухатись до цивілізованого світу.