«Я вважаю, що тільки за допомогою правильного харчування можна підтримувати свій організм протягом всього життя на нормальному працездатному рівні і відчувати повне здоров'я, силу і енергію. Тому що деякі люди дуже помиляються, думаючи, якщо їсти цілими днями пельмені або смажену картоплю, а потім випити якийсь комплекс вітамінів, то вони себе відчують здоровими і зможуть уникнути проблем зі здоров'ям. Але це так не працює», - підкреслила вона.

Богатирьова розповіла, що у світі з кожним роком зростає кількість людей, які страждають від серцево-судинних захворювань. У людей підвищується ризик захворювань на діабет другого типу, підтвердила вона, до чого це захворювання молодіє так само, як і проблеми з судинами. Найголовніше питання, яке люди повинні собі ставити, вважає вона, не що потрібно з'їсти корисного, а що не потрібно їсти шкідливого.

«Я б хотіла похвалити людей більш старшого віку, тому що вони на сьогодні просто великі молодці. Тому що швидше за все пенсіонер з меншою ймовірністю піде в МакДональдз або їстиме якісь не правильні продукти. І ми можемо спостерігати, що більш старше населення зараз здоровіше, ніж молодь. Відповідно хвороби, які зараз молодіють, наші дідусі і бабусі ними захворювали вже після 60-70 років. А у нас вже іноді люди у віці 30 років страждають дуже серйозними дегенеративними захворюваннями суглобів та іншими проблемами», - резюмувала вона.

Як повідомляв Знай.ua, Росс передбачив, чи залишиться Володимир Зеленський на другий термін президентства: "Ніхто не вірив".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.