Його слова прозвучали в ефірі програми Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Саакашвілі хотів результатів прямо зараз – позначалася гаряча грузинська кров. Ці результати він збирався пред'явити публіці, щоб потім використовувати їх в політичній боротьбі в Грузії. Для Саакашвілі на першому місці завжди залишається рідна Грузія. Він з самого початку мріяв повернутися туди на білому коні. І тут Саакашвілі виявив, що Порошенко займається в першу чергу офшорами та розподілом потоків. Які вже тут реформи, яка боротьба з корупцією? А йому пропонують зачекати. Як почекати, чого почекати? Саакашвілі не вміє ні чекати, ні терпіти», - розповідає гість програми.

На його думку, основна причина конфлікту між двома політиками полягала саме в цьому.

«А що стосується фінансування Саакашвілі на американські гроші, то мій дипломатичний досвід показує: американці просто так не дадуть і долара. І європейці просто так не дадуть і євро. Всі гроші даються під якісь проєкти, підзвітно і підконтрольно», - зазначає Вадим Трюхан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт розповів про те, чому Володимир Зеленський взяв Саакашвілі у свою команду.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Мирослава Майніні назвала причини того, чому політична кар'єра грузинського експрезидента в Україні не склалася.