Про це він сказав в ефірі програми “А як насправді” з Мирославою Бобровською.

“Чому Зеленський його, як ви сказали, пригрів, складне запитання… Мені здається, що все-таки Зеленський вирішив показати, що він готовий будь-яке рішення, яке ухвалив Порошенко, обнулити. І це був найбільш яскравий приклад. Тому що Саакашвілі зумів за два роки (у 2015 році Порошенко йому дав громадянство, а у 2017 забрав), з ледве не найближчого друга президента України Порошенка стати найзатятішим ворогом”, - сказав Вадим Трюхан.

За його словами, через це Петро Порошенко намагався помститися Міхеїлу Саакашвілі в усякий спосіб, бо той його критикував.

“А от Зеленський навпаки — він уже недолюблював, це, м’яко кажучи, Порошенка, і досі недолюблює. Він хотів показати, що він може будь-яке рішення Порошенка нівелювати. І таким чином він одним рішенням, буквально розчерком пера, повернувши громадянство Саакашвілі — він показав усім, що все, тепер тут я в цьому домі хазяїн. В домі під назвою Україна. А чи потрібен він йому в команді, бачите, він його навіть намагався на віцепрем’єра посунути. Чи ще десь”, - додав Трюхан.

Він зазначив, що Володимир Зеленський міг розглядати Саакашвілі як криголам, який міг би зламати радянськість і зашкарублість.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

“Мені здається, що Зеленський не прогадав. Саакашвілі за ці 2,5 роки, скільки він в українській політиці, не зіпсував відносини з Зеленським і став таким собі інструментом в руках Зеленського, коли треба було десь щось пошебуршити. Якусь зламати схему, чи десь виступити з жорсткими якимось заявами, чи якийсь закон провести”, - підкреслив дипломат.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, чому Саакашвілі повернувся в Грузію.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Куса заявив, що Україні вигідно налагодити відносини з Молдовою та Грузією.