Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

«Що таке сьогодні український експорт? Український експорт: труби, рейки, арматура, металевий лист, хімія у чистому вигляді і зерно – це дзеркало нашої промисловості, що ми експортуємо і чим ми цікаві світу», - зазначив Новак.

За словами експерта, на сьогоднішній день ми для світу цікаві тільки сировиною. Як зазначив Новак, зараз українська економіка в основному займається поставкою сировини для інших країн.

«Ті країни, які ще 50 років тому не мали нічого, наприклад арабські, вони вже виробляють автомобілі, літаки. Ми 30 років тому все виробляли: економіка УРСР 30 років тому виробляла усе від голки до космічних ракет», - сказав Новак.

Як зазначив експерт, якщо раніше ми спроможні були виробляти різну готову продукцію, то зараз Україна є більше постачальником сировини для інших країн. Але, на думку експерта, життя в СРСР було досить проблематичним, тому що багато чого, що зараз доступно для усіх, тоді було розкішшю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Апасов пояснив, навіщо був організований тімбілдінг для «Слуг народу» в Трускавці.