У робочому сезоні поки не встигли відпочити, говорить Тамерлан.

«І поки налаштовані в зимовий період. Насправді дуже хочеться, настрій такий бойовий. Тому хочеться максимально зараз працювати. На карантині був довгий страшний період для багатьох артистів, ніхто не давав концертів. І люди скучили, і артисти скучили за людьми. Коли ми запливали в карантин, я не пам'ятаю, на скільки там закривалися перельоти, але ми літали постійно. У нас були концерти в Єгипті, і ми досить часто туди літали. Коли у нас локдаун був, ми там знаходилися», - розповіла Олена Омаргалієва.

Ця пара не тільки виступає разом, але і виховує сина.

«Ми максимально намагаємося проводити якийсь час із дитиною. Як тільки з'являється день-два, є у нас прекрасні місця, такі як SPA, баньки. Ми любителі таких місць. Можна там нормально, до речі, релакснути», - продовжує Олена.

Вона стверджує, що при активному графіку виступів батьки не завжди можуть собі дозволити погуляти разом з сином.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Ми не беремо з собою на концерти Тимура, але він дуже хоче. Графік такий насичений, переїзди завжди, логістика. Буває таке, що концерт за концертом кілька днів поспіль, йдуть концерти в різних містах. Там можуть бути великі відстані, тому дитині ще в такому графіку складно», - розповідає вона.

Як повідомляв Знай.ua, Купцова розповіла про перший сольний концерт.

Також Знай.ua повідомляв твердження Георгія Церетелі, що Треба бути академіком грузинського застілля.